S-a certat cu sotia si a plecat la plimbare. Cat de departe de casa a fost gasit o saptamana mai tarziu de politisti

Un barbat a uimit o tara intreaga dupa ce s-a certat cu sotia lui.

CITESTE SI: S-au infectat cu coronavirus alti peste 200 de oameni, iar 8 au murit, in Timisoara si in judet, in ultimele 24 de ore. Mai putine focare de COVID in Timis 

Barbatul in varsta de 48 de ani si sotia lui locuiesc in orasul Como, iar intr-o seara cei doi au avut o discutie mai aprinsa. Omul si-a luat haina, a trantit usa si a iesit la plimbare sa se linisteasca. Si din acel moment sotia nu a mai stiut nimic de el.

Vazand ca sotul nu s-a mai intors, femeia a sunat la politie si l-a dat disparut. Oamenii legii si-au facut datoria si l-au gasit pe individ… la 450 de kilometri de casa, in micuta localitate Fani, pe coasta Adriaticii.

La inceput, politistii care l-au oprit pentru incalcarea regulilor de carantina nu au crezut ca a venit tocmai din Como, insa dupa ce i-au verificat numele au aflat ca barbatul fusese dat disparut de catre sotia sa cu o saptamana in urma.

Presa italiana a relatat ca barbatul era obosit, insa parea lucid, si a recunoscut ca nu si-a dat seama ca a parcurs o distanta atat de mare pe jos. El a mai spus ca a primit mancare de la oamenii intalniti pe drum in calatoria sa, pe durata careia a mers in medie 65 de kilometri in fiecare zi, scrie digi24.ro.

Sotia acestuia, care a venit sa-l ridice de la politie, a confirmat ca barbatul a iesit din locuinta in urma cu o saptamana, dupa o cearta, si nu mai fusese vazut de atunci.

Barbatul s-a ales si cu o amenda de 400 de euro pentru ca a incalcat masurile de carantina impuse de statul italian.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.