Derby la final de an. Fortuna Becicherecu Mic infrunta Piros Security Arad

TIMIS. Fortuna Becicherecu Mic joaca duminica ultimul meci al anului, in prima liga de fotbal feminin. Este vorba despre restanta din etapa a VII-a impotriva fetelor de la Piros Security Arad.

CITESTE SI: Cum votam duminica in Alegerile Parlamentare 2020? Tot ceea ce trebuie sa stii despre votare, in Timisoara si in judet, dar si in tara

Duelul din judetul vecin este o intalnire intre doua echipe care si-au asigurat deja calificarea in playoff-ul campionatului.

Fortuna merge la Sannicolau Mic fara Cosmina Dusa, accidentata in aceasta toamna la o actiune a echipei nationale si care ar putea reveni in teren abia in partea a doua a sezonului. Laura Rus, care a lipsit si de la ultima actiune a primei reprezentative, si Melisa Sodinca, si ea cu probleme medicale, sunt aproape recuperate si vor putea juca impotriva formatiei aradene.

Piros Security a obtinut 20 de puncte din primele 10 meciuri si nu a mai fost invinsa din etapa a IV-a a acestui sezon. Formatia aradeana are in lot trei foste jucatoare ale Fortunei, Cristina Sucila, Lidia Suvet si Dumitrita Prisacari, si o fosta componenta a CFR-ului din Timisoara, Larisa Sirbovan. Piros Security a incasat in acest sezon cu doar doua goluri mai mult decat Fortuna, 13, si are 34 marcate.

In sezonul trecut cele doua echipe s-au intalnit o singura data, meci in care Fortuna s-a impus cu 2-0.

Duelul dintre Piros Security Arad si Fortuna Becicherecu Mic se disputa duminica, de la ora 11, si va fi condus de Razvan Ladar, la centru, iar la cele doua tuse vor fi Marius Matica si Alina Mihoc.

Tot duminica se disputa o alta restanta din etapa a VII-a, cea dintre Olimpia Cluj si Feminin Baia Mare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.