Schimbare de atitudine! Politehnica Timisoara a invins Steaua dupa un joc foarte bun

TIMISOARA. Etapa a 12-a a insemnat o noua deplasare pentru Poli Timisoara la Bucuresti, acolo unde se joaca toate partidele rundei. Daca data trecuta banatenii au fost de nerecunoscut cu Focsaniul, pierzand neasteptat, de aceasta data banatenii au jucat la adevaratul potential si au invins meritat Steaua 24-20 (11-9).

Inceputul de joc a fost destul de anost cu greseli de ambele parti si cu lipsa de inspiratie pe semicerc. Era trecut deja de jumatatea reprizei cand scorul era doar 4-4. Apoi, arbitrii Constantin (din Bucuresti!?) si Gal (Harghita) au decis usor o dubla eliminare pentru violeti si 7 metri in favoarea Stelei. Bucurestenii au marcat pentru 5-4 si pareau ca acesta este momentul cand se vor desprinde. Banatenii au tras de ei si au marcat doua goluri in inferioritate reusind sa tina scorul egal 6-6, dupa care s-au desprins ei la 9-6, ca la pauza sa fie 11-9.

In partea secunda, banatenii nu au dat sansa stelistilor sa se mai apropie. La 17-11 in minutul 41, violetii luasera deja o optiune categorica spre castigarea partidei. Chiar daca portarul Bucataru i-a mai tinut pe bucuresteni in joc, problema invingatoarei nu s-a mai pus.

Poli s-a impus meritat cu 24-20, diferenta putea fi chiar si mai mare, dar important este ca jocul a mers bine, la fel ca poarta, unde Tcaciuc a dat siguranta. Sadoveac a fost golgheterul echipei cu 7 goluri, iar in acest moment Timisoara se afla in Top 6 cu 8 victorii si 4 infrangeri.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.