Se opreste apa intr-o localitate din apropiere de Timisoara. Interventiile Aquatim

TIMIS. Aquatim continua interventiile la reteaua de distributie si lasa fara apa o localitate din Timis la inceputul saptamanii.

Intreruperea este programata pentru luni, intre orele 9 si 15, in localitatea Padureni. In acest interval vor avea loc lucrari de spalare si igienizare a retelei de distributie.

O alta interventie este programata tot luni, insa la Ohaba Forgaci. Aici urmeaza sa se faca lucrari de spalare ale rezervorului de inmagazinare a apeio intre orele 8 si 14. Apa nu va fi oprita, insa presiunea la robinete va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim le recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.