Calauze din Arad si migranti din Bangladesh, capturati de politisti in Timis

TIMIS. Doi indivizi au fost prinsi de politisti la cateva minute dupa ce preluasera mai multi migranti de la granita cu Serbia.

CITESTE SI: Premierul Ludovic Orban: Garantez 100% ca nu va fi niciun lockdown, nu ne putem permite din punct de vedere economic 

Barbatii conduceau doua masini si au fost trasi pe dreapta in apropierea localitatii timisene Comlosu Mic. Politistii au gasit in cele doua autoturisme noua migranti.

In urma cercetarilor, oamenii legii au aflat ca cei doi soferi au 20, respectiv 38 de ani, si vin din judetul Arad.
Cei noua transfugi le-au spus politistilor ca au trecut granita din Serbia si isi doreau sa ajunga in vestul Europei. Barbatii au varste cuprinse intre 20 si 22 de ani si vin din Bangladesh.

Cei doi aradeni vor fi cercetati pentru trafic de migranti, iar transfugii pentru trecerea frauduloasa a frontierei de stat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.