Si-a schimbat afacerea ca sa o tina in viata. Ideea nastrusnica a unui patron pentru a supravietui in pandemie

De la inceputul pandemiei toate afacerile au avut de suferit in intreaga lume. Unele firme s-au inchis, altele rezista cu greu sau au fost obligate sa se reprofileze.

CITESTE SI: Continua sa scada rata de infectare cu COVID la Timisoara. A ajuns la 5,66 la mie. Ce localitati au mai ramas in zona rosie, in Timis 

Asta s-a intamplat si cu firma unui englez. Omul are un bar in orasul Nottingham si a facut o cerere prin care vrea sa-si schimbe activitatea si sa devina cult religios, pentru ca sa poata sa functioneze in timpul pandemiei de coronavirus.

James Aspell, la fel ca multi antreprenori, si-a vazut afacerea afectata de pandemie, asa ca a decis sa-si înregistreze barul ca religie, sub numele „Biserica celor 400 de iepuri”.

El se asteapta ca, incepand din 2 decembrie – cand expira carantina la nivel national si intra in vigoare masuri pe 3 niveluri – sa poata sa deschida barul, deoarece in timpul restrictiilor de gradul 3 lacasurile de cult pot fi frecventate, chiar daca numai de catre cei care formeaza o familie sau o bula, scrie digi24.ro.

Insa, pentru ca autoritatile sa-i permita formarea religiei, James Aspell are nevoie ca oamenii sa se inscrie in congregatia lui. Membrii pot sa devina „iepuri credinciosi” sau „reverend al iepurilor celor drepti”.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.