Accident grav de Sfantul Andrei. Un om a murit pe loc

Un sofer a murit dupa ce s-a izbit cu masina de un stalp de iluminat.

CITESTE SI: Accident groaznic. BMW zdrobit de un cap de pod. A fost nevoie de descarcerare. Foto 

Accidentul a avut loc luni dimineata pe o strada din Deva. Soferul ar fi pierdut controlul volanului, masina a iesit de pe carosabil si a intrat direct in stalpul aflat pe marginea drumului. Oamenii care locuiau in zona au fost cei care au sunat la 112, iar echipaje ale Ambulantei si Politiei au intervenit de urgenta.

Din nefericire, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru barbat, si au declarat decesul acestuia.

Politistii sositi la fata locului, in urma primelor cercetari, au constatat ca, un barbat in varsta de 65 de ani, din municipiul Deva, in timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul acestuia lovind un stalp de iluminat public. In urma accidentului a rezultat decesul conducatorului auto. In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala pentru infractiunea de ucidere din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

Foto: arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.