Impact violent, masina aruncata pe marginea drumului, in apropiere de Timisoara. Foto

TIMIS. Doua masini s-au izbit puternic, joi dupa amiaza, intr-o localitate aflata in apropiere de Timisoara.

CITESTE SI: Pustiul de 5 ani si salaul de 10 kg prins pe Bega, chiar in Timisoara, dupa o lupta apriga. Imaginile care fac invidios orice pescar. Video 

Accidentul a avut loc in Carani, in intersectia cu drumul ce duce spre Cornesti. Soferul unui autoturism care mergea catre Cornesti a vrut sa faca virajul la stanga, insa nu a mai avut si rabdarea sa acorde prioritate unui alt conducator auto.

Cele doua masini s-au lovit, una dintre ele a ramas pe banda sa, iar cealalta a fost aruncata pe marginea drumului.

 

Martorii accidentului au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulantei si politiei. Soferul celei de-a doua masini a fost ranit si preluat de medici.

Un barbat in varsta de 43 de ani a condus un autoturism in localitatea Carani, iar la un moment dat a efectuat virajul la stanga inspre localitatea Cornesti si nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce circula regulamentar din sens opus, condus de un barbat in varsta de 37 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv barbatul in varsta de 37 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Ambii soferi au fost pusi sa sufle in aparatul etilotest, iar aparatul a aratat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu restrictii pe perioada desfasurarii cercetarilor la fata locului.

Foto: Info Trafic jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.