Masca, declaratia si adeverinta la control. Aproape 5000 de oameni verificati si sute de amenzi date de politisti la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Timisenii se lasa greu convinsi sa poarte masca de protectie sau sa plece de acasa cu declaratia pe proprie rasundere si adeverinta de serviciu completate. Politistii au dat din nou sute de amenzi timisenilor care se incapataneaza sa nu respecte regulile.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Se inchide drumul Timisoara – Jimbolia. Cum se va ajunge la granita cu Serbia 

In ultimele 24 de ore oamenii legii au verificat 111 firme, au urcat in 106 mijloace de transport si au legitimat peste 4500 de oameni.

In urma controalelor au fost aplicate 296 de amenzi, in valoare totala de 76.400 de lei. 274 dintre sanctiuni au fost date celor care nu au purtat masca de protectie, iar alte 22 celor care au plecat de acasa fara declaratie pe propria raspundere sau adeverinta de la angajator.

De asemenea, zilnic în intervalul orar 08.00 – 10.00, politistii rutieri impreuna cu specialisti din cadrul I.S.C.T.R. actioneaza in vederea respectarii legalitatii transportului rutier de persoane, totodata fiind avute in vedere si modul de respectare a masurilor de protectie sanitara in mijloacele de transport in comun„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Controalele pe strazile din Timisoara si pe soselele din judet vor continua si in zilele viitoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. During the recent G20 meeting, a who’s who of globalist world leaders, Xi openly called for a “global mechanism” to verify the “health status” of all people on earth. In order to travel, those living in the new world that Xi envisions will have to get “permission” from the government in order to move about, much like cattle that have to be punched with ear tags before moving from pen to pasture.