Handbalistii de la Poli Timisoara pot reveni in aceasta saptamana la meciurile oficiale

TIMISOARA. Este cu siguranta una din cele mai ciudate editii ale primei ligi de handbal masculin. Covidul a dat programul peste cap, a facut ca unele echipe sa nu se prezinte si a „daunat” si antrenamentelor. Poli s-a aflat in situatia sa castige doua meciuri prin neprezentarea adversarului, dar a si fost victima intr-o partida foarte importanta, pierzand la masa verde jocul cu Baia Mare, care o putea duce pe podiumul clasamentului.

CITESTE SI: Peste 100 de morminte ale colonistilor svabi, descoperite langa Timisoara. Boala care i-a rapus avea legatura cu munca lor 

Dupa saptamani de pauza, asta si datorita meciurilor nationalei, Poli revine oficial pe parchet, odata cu etapa a 11. Cu 7 victorii si 3 infrangeri, banatenii vor intalni CSM Focsani, echipa cu palmares in acest sezon in „oglinda”, trei victorii, sapte infrangeri.

Handbalistul Politehnicii Timisoara Savo Slavuljica ar putea debuta la formatia alb-violeta in jocul de campionat din aceasta saptamana. Dupa o lunga perioadă de asteptare a formalitatilor, interul dreapta sarb a primit permisul de munca si spera sa evolueze in meciul Politehnicii de vineri, ora 15,40, cu CSM Focsani. Celalalt sarb al formatiei banatene, portarul Aleksandar Milenkovic, a primit si el ”unda verde” din punct de vedere birocratic, dar deocamdata nu s-a intors la Timisoara din pricini medicale. Portarul violet e pozitiv la coronavirus si nu e apt deocamdata pentru antrenamentele alaturi de colegi.

Echipa timisoreana va face miercuri testarea dinaintea jocului cu CSM Focsani, iar daca totul va fi bine, va face deplasarea in Capitala. Turneul dedicat etapei a 11-a din Liga Zimbrilor e prevazut sa se desfasoare in salile Rapid si Apollo din Bucuresti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.