Nu vor sa stea acasa noaptea, nu poarta masca de protectie. Sute de amenzi date de politisti la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Regulile sunt facute pentru a fi incalcate, chiar si cele impuse pe timp de pandemie. Asta si-au spus sute oameni din Timisoara si din judet, care s-au ales cu amenzi in ultimele 24 de ore.

CITESTE SI: 12.000 de masti neconforme, la Spitalul Victor Babes din Timisoara. Medici pusi in pericol, paguba uriasa. Managerul: Am alertat Politia si DSP 

Politistii au verificat 102 firme, au urcat in 93 de mijloace de transport si au legitimat peste 3000 de oameni in ultimele 24 de ore.

Oamenii legii au dat 316 amenzi, in valoare de 91700 de lei. 289 au fost aplicate celor care nu au purtat masca de protectie, iar alte 27 au fost date celor care au circulat pe timp de noapte fara declaratie pe proprie raspundete sau adeverinta de serviciu.

Politistii vor continua controalele in trafic si in noptile care urmeaza si le reamintesc oamenilor ca nu este permisa deplasarea pe timpul noptii, intre orele 23 si 5 dimineata, decat cu o declaratie pe propria raspundere si numai cu un motiv bine intemeiat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.