Vor sa isi continue forma buna. Jucatorii Ripensiei Timisoara merg dupa un rezultat pozitiv la Chiajna

TIMISOARA. In etapa a 11-a a Ligii 2, Ripensia va evolua sambata, 7 noiembrie, de la ora 11:00, in deplasare pe terenul celor de la Concordia Chiajna. Ripi a urcat pe pozitia a 13-a, cu 12 puncte scoase in cele noua meciuri jucate pana acum. Gazdele nu au evoluat runda anterioara, deoarece la adversarii de la CSM Resita s-au depistat multiple cazuri de COVID-19. Concordia este pe 16, cu 9 puncte din noua confruntări stagionale.

Trupa banateana trece prin cea mai buna perioadă de la inceputul sezonului, avand trei victorii oficiale la rand si 0 in clasamentul neoficial al adevarului. Cosmin Petruescu spune ca elevii sai vor aborda jocul cu entuziasm:

Concordia trebuia sa fie mult mai sus in clasament, daca ne raportam la valoarea individuala a jucatorilor. Ilfovenii au avut anumite probleme interne, chiar si nesansa in anumite meciuri. A fost un cumul de factori care a dus la pozitia actuala din clasament a celor de la Concordia. Chiajna este una dintre echipele favorite la calificarea in play-off, cel putin pentru moment. In ciuda faptului ca avem o echipa foarte tanara, ma bucur ca am reusit sa legam cateva victorii, in special pe teren propriu. Aceste triumfuri ne dau moral si incredere pentru partida de sambata. Va fi un meci pe care este clar ca il vom aborda cu multa incredere si cu mult entuziasm”, a spus ”principalul” echipei.

Din motive medicale vor lipsi atacantul Popovici, fundasul Neacsu si mijlocasii Ene si Sirbu. De asemenea, fundasul Fridrich isi ispaseste cu acest prilej ultima etapa de suspendare.

Anul trecut, in singurul duel oficial de pana acum cu ilfovenii, Ripensia s-a impus la Timisoara cu 2-1. In minutul 32, Apro a deschis scorul din penalty, dar chiajnenii au egalat dupa sase minute prin Bari. Golul victoriei a venit in minutul 72, dupa reusita lui Neagu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.