Concurs de fotografie la Muzeul National al Banatului. Cea mai frumoasa casa din Banat va fi desemnata de Ziua Nationala, la Timisoara

TIMISOARA. Muzeul National al Banatului vrea sa stie care este „Cea mai Frumoasa Casa din Banat„, iar pentru asta lanseaza un concurs de fotografie la care pot participa atat amatorii, cat si profesionistii.

CITESTE SI: E ‘naspa’. Cand se elibera un pat, nu treceau 5 minute si era ocupat de alt pacient. Marturiile unui tanar infectat cu COVID care a stat internat 12 zile in Spitalul Victor Babes din Timisoara 

Cei care vor sa participe la aceasta competitie pot inscrie 3 fotografii in concurs si acestea vor fi trimise pe adresa [email protected]. Candidatii trebuie sa trimita pozele cu denumirea fiecareia, dar si numele si prenumele autorului si numarul de telefon.

Termenul limita pentru depunerea fotografiilor este 20 noiembrie, iar castigatorii vor fi anuntati pe 1 Decembrie.

Juriul este fotbal din Marius Cornea – muzeograf, Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, Giulia Delcea – artist plastic, iar in ultima saptamana a concursului timisorenii vor putea intra pe pagina de Facebook a Muzeului si isi pot alege fotografia favorita.

 

Premiile, constand in carti si obiecte de arta vor fi in valoare de 6000 lei, si vor fi impartite astfel:
Locul I: 3.000 lei
Locul II: 2.000 lei
Locul III: 1.000 lei

Mai multe, cele 12 fotografii care vor fi alese de juriu pentru finala vor reprezenta cate o pagina din calendarul Muzeului National al Banatului 2021. Marea castigatoare va fi pusa pe coperta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.