Se deschide un nou ghiseu de cazier judiciar la Timisoara, iar un altul isi reia activitatea. Cel de pe Take Ionescu isi schimba programul

TIMISOARA. Program nou pentru obtinerea cazierului judiciar la o sectie de politie din Timisoara, dar si un alt birou deschis, din acest final de saptamana, la Timisoara.

CITESTE SI: Pericol, la margine de Timisoara. Cat vezi cu ochii, cutii pline cu otrava pentru sobolani aruncate pe camp

Incepand de duminica, 1 noiembrie, programului eliberarii certificatelor de cazier judiciar la ghiseul situat pe Bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46, va functiona si in zilele de sambata, in intervalul orar 09.00 – 12.00.

Tot de duminica se va deschide un nou ghiseu in incinta Sectiei 3 Politie Urbana Timisoara, care va functiona dupa urmatorul program:

Totodata, se va redeschide si ghiseul situat în incinta Sectiei 4 Poliție Urbana Timisoara, funcționând dupa urmatorul program:

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.