Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis saptamana viitoare

TIMISOARA. Aquatim opreste furnizarea apei intr-o localitate de langa Timisoara, la inceputul saptamanii.

Primaria Mosnita a transmis Aquatim o noua solicitare de intrerupere a apei, pentru data de 2 noiembrie, in vederea continuarii lucrarilor de conectare a unei noi gospodarii de apa la retea.

Astfel, luni, 2 noiembrie, respectiv marti, 3 noiembrie, intre orele 9-14, apa va fi sistata in Mosnita Noua, pe urmatoarele strazi: Berlin, Doamnei, Monica, Pacii, Linistei, Arlechino, Zimand, Calimani, Ciucas, Fecioarei, Bucegi, Carpati, Balea, Primariei, Dumitru Cristea, Vasiug, Surduc, Vidraru, Sanziana.

De asemenea nu vor avea apa urmatoarele societati comerciale: LIDL, PENNY, VALERY, ANINOASA.

In zona de locuit, situata intre drumul judetean DJ 592 si Drumul Boilor (Mosnita Noua), cat si in intreaga localitate Mosnita Veche, in acest interval de timp, presiunea va fi scazuta.

Echipele Aquatim vor actiona saptamana viitoare si la Giarmata, unde se vor face lucrari de spalare a retelei de distributie, dar si verificari ale acesteia, de luni pana joi, in intervalul orar 8 – 15. Iata programul complet al interventiilor:

Luni, 02.11.2020, lucrari de spalare a retelei de distributie pe strada Ardealul.
Marti, 03.11.2020, lucrari de spalare a retelei de distributie pe strada Victoriei.
Miercuri, 04.11.2020, respectiv joi, 05.11.2020, verificari pe reteaua de distributie.

In prima zi a saptamanii, o alta interventie este programata la Ghiroda. Apa nu va fi oprita, insa in intervalul orar 8-15, presiunea va fi scazuta la robinete pe strazile Valisoara, Bobalna, intre Ismail si Valisoara, Titeica, Flacara, Luncani, N.Ursu, Ismail, Amado, Obreja, Mogosoaia.

In vederea contorizarii zonei, se va lucra pe reteaua de apa potabila, pe strazile Canal Bega – Albastrelelor. Lucrarile sunt aferente unei investitii a companiei Aquatim.

Apa va fi oprita si in noaptea de luni spre marti, intre orele 00.30 si 01.30, la Buzias si Bacova, pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta electrica la statia de repompare.

Echipele Aquatim vor continua saptamana viitoare si operatiunile de spalare a retelei la Livezile. In fiecare zi, de luni pana vineri, interventiile vor avea loc intre orele 9 si 15.

La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate sa curga apa tulbure.

Aquatim le recomanda utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pâna la limpezirea ei completa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.