Amenzi de peste 40.000 de lei date intr-o singura zi de politisti prin mall-uri, piete si mijloace de transport, la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Vad ca numarul infectarilor creste, dar unii timiseni refuza totusi sa poarte masca de protectie. Sute de oameni au fost sanctionati de politisti.

CITESTE SI: Cea mai teribila zi din pandemie. 333 de noi imbolnaviri cu COVID la Timisoara si in judet. Sunt 33 de oameni in stare grava la Terapie Intensiva 

Oamenii legii au verificat 174 de firme si au urcat in 105 mijloace de transport la Timisoara, dar si in judet. Politistii au legitimat peste 1400 de oameni si au dat 215 amenzi, in valoare de 43.000 de lei.

212 dintre sanctiuni au fost date pentru nepurtarea mastii de protectie.

Raziile politistilor vor continua si in weekend. Oamenii legii ii sfatuiesc pe oameni sa respecta masurile de protectie impuse pe perioada pandemiei pentru a nu se infecta cu Covid 19.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.