Indragostit de brand. ‘Client fidel’ prins de politisti la furat de 6 ori din acelasi magazin din Timisoara

TIMISOARA. Un tanar a fost prins de politisti in timp ce incerca sa plece dintr-un magazin cu marfa in valoare de cateva sute de lei.

CITESTE SI: Avem aproape 100 de elevi, profesori si alti angajati din invatamant in spitale, infectati cu COVID, la Timisoara si in judet. 47 de scoli sunt in scenariul rosu 

Totul marti s-a intamplat intr-un magazin de bricolaj din Calea Sagului. Un barbat in varsta de 40 de ani a incercat sa ascunda prin haine mai multe produse electrice, insa a fost vazut de paznici, care au chemat politia.

Individul a fost prins in flagrant, iar cand a fost luat la intrebari, politistii au descoperit ca omul furase produse in valoare de 300 de lei. Dupa verificari mai amanuntite, oamenii legii au aflat ca nu este la prima fapta de acest gen savarsita.

In lunile mai si iunie a mai fost prins de alte cinci ori, pe cand a incercat sa fure produse din acelasi magazin, cauzand un prejudiciu de 4000 de lei.

Barbatul a fost retinut si dus pentru 24 de ore in Arestul Politiei. Cercetarile continua pentru a se stabilit daca individul mai este responsabil si pentru alte fapte de acest gen.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Felicitări! Bine ar fii sa le prindă și pe vânzătoarele de la Carrefour de pe Cetății 1a..care înșală/fură clienții la fiecare cumpărătură sau la cântar sau la preț.