Accident grav cu un tir si doua masini. Mai multi oameni raniti in urma impactului. Foto

Ca la biliard. Un tir si alte doua masini s-au izbit luni dupa pranz pe o sosea din vestul tarii.

CITESTE SI: Am depasit 6.000 de cazuri de COVID la Timisoara si in judet de la inceputul pandemie. Sunt 66 de noi confirmati cu coronavirus. Rata de infectare a trecut de 2 la mie 

Accidentul a avut loc in apropierea localitatii hunedorene Banita. Soferul unui tir nu a pastrat distanta regulamentara fata de un microbuz din fata sa, care se pregatea sa faca virajul la stanga pentru a intra pe un alt drum.

Mastodontul a intrat in microbuz, pe care l-a proiectat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o alta masina, care circula regulamentar.

In urma impactului, tirul si autoturismul lovit au ajuns in sant, in timp ce microbuzul s-a rasturnat pe carosabil.

Soferul autoturismului lovit de microbuz si alti doi pasageri au fost raniti.

Un barbat de 42 de ani, din comuna Pui, in timp ce conducea autoren (tir), pe sensul de mers Hateg – Petrosani, nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de autoturismul (microbuz) din fata sa, condus de un barbat de 48 de ani, din comuna Vanatori, care se angajase in efectuarea manevrei de viraj la stanga, intrand in coliziune fata-spate cu acesta. In urma impactului, autoturismul (micorbuz) a fost proiectat pe sensul opus, intrand in coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, condus de un tanar de 28 de ani, din judetul Teleorman. In urma accidentului a rezultat ranirea conducatorului auto in varsta de 28 de ani si a doi pasageri, un barbat in varsta de 62 ani si o femeie de 48 de ani, ambii din judetul Teleorman, aflati in autoturismul condus de tanar„, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete