Au starnit hohote de ras. ‘Ingropati’ in ambalaje de carton, sperau sa ajunga in Germania, dar s-au trezit pe Autostrada Vestului, dincolo de Timisoara. Cei mai ghinionisti transfugi

TIMIS. Sase migranti au fost capturati luni dimineata de politisti, dupa ce s-au urcat intr-un tir despre care credeau ca merge in vestul Europei.

CITESTE SI: Un medicament care creste rezistenta organismului la infectii e produs la Institutul Cantacuzino. Cand va fi scos pe piata 

Cei sase indivizi se aflau in vama Nadlac si s-au gandit ca isi vor indeplini obiectivul daca se ascund in remorca unui tir.

Zis si facut. Au pandit momentul si s-au furisat intr-un tir dintr-o parcare. Cei sase s-au bucurat probabil cand au vazut ca soferul nu este oprit si deja isi imaginau ca isi pot duce planul pana la capat.

La un moment, dat masina de transport marfa a fost trasa pe dreapta, dupa Timisoara.

Oamenii legii au verificat documentele soferului, dar si cele de transport, in care figurau ambalaje de carton. Politistii au decis insa sa controleze si marfa si astfel au dat de cei sase indivizi. Surpriza mai mare a fost a transfugilor care, cu aceasta ocazie, au aflat ca nu se indreptau spre o tara din Vest, ci spre…Alexandria, unde soferul trebuia sa duca marfa.

In urma verificarilor facute, oamenii legii au aflat ca cei sase migranti erau din Afganistan si au varste cuprinse intre 18 si 30 de ani. Soferul a declarat ca nu stia ca cei sase pasageri se aflau in remorca tirului.

Politistii continua cercetarile in acest caz.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.