Zeci de soferi lasati pietoni si sute de amenzi date de politisti de la inceputul saptamanii in Timis

TIMIS. Sute de soferi au fost sanctionati in aceasta saptamana, sau au ramas fara permise pe diferite perioade de timp, dupa raziile in trafic ale politistilor.

CITESTE SI: Doua accidente, la cateva cartiere distanta, la Timisoara. Un om a fost ranit. Foto 

Oamenii legii au aplicat in ultimele 4 zile nu mai putin de 242 de amenzi soferilor indisciplinati, 77 dintre acestea fiind dat pentru depasirea limitelor legale de viteza pe diferite tronsoane de drum. Alti 31 de conducatori auto au fost sanctionati pentru ca nu au purtat centura de siguranta.

De asemenea, 18 dintre cei trasi pe dreapta au fost lasati fara permis pentru depasiri neregulamentare, nerespectarea limitelor de viteza, neacordarea de prioritate altor masini sau pietonilor sau pentru ca s-au urcat la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice.

Politistii au retras si 15 certificate de inmatriculare.

Controalele pe soselele din judet vor continua si in zilele care urmeaza.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.