Disparuta de trei zile, gasita moarta de jandarmi. Soarta teribila a unei femei din Timis

O femeie, a carei disparitie a fost anuntata in urma cu trei zile, a fost gasita moarta de un echipaj al jandarmilor montani.

CITESTE SI: Coronavirusul loveste naprasnic la puscarie in Timisoara. S-a dublat numarul de detinuti si angajati infectati la penitenciarul de pe Popa Sapca. Sunt 11 focare active de COVID in judet 

Femeia in varsta de 61 de ani, din Lugoj, a plecat duminica pe un traseu dificil din muntii Retezat, de la Rausor – varful Bucura – lacul Zanoaga – Gura Apelor, insa nu a mai ajuns la locul de intalnire cu sotul ei. Acesta a fost si cel care a dat alarma.

20 de jandarmi montani si salvamontisti au participat la operatiunile de cautare a femeii, care a fost gasita in cele din urma, miercuri, pe malul Lacului Slaviei.

Jandarmii au ramas in zona lacului pentru a asigura paza pana cand politistii vor face cercetarile la fata locului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.