Alegeri la Ortisoara, in judetul Timis, dupa ce la scrutinul din 27 septembrie s-a ajuns la balotaj

TIMISOARA. Sunt alegeri din nou in localitatea Ortisoara, dupa ce in urma cu doua saptamani doi candidati au obtinut acelasi numar de voturi.

CITESTE SI: Isi primesc banii membrii comisiilor de votare de la Alegerile Locale 2020 din Timisoara 

Este vorba despre candidatul PSD, Aleodor Sobolu, si candidatul PMP, Lucian Ivanescu. La alegerile locale din 27 septembrie, fiecare dintre acestia a fost creditat de alegatori cu acelasi numar de voturi, respectiv 604.

Ceilalti candidati de la Ortisoara au obtinut: Marius Redis (PNL) – 388, Nicolae Valentin Baniciu (Partidul Puterii Umaniste) – 187, Bianca Pascaru (USR PLUS) – 146, Ciprian Ioan Satea (Pro Romania) – 24.

Acum, locuitorii din Ortisoara au de ales cine le va conduce destinele in urmatorii patru ani, Aleodor Sobolu sau Lucian Ivanescu.

UPDATE: Un barbat din localitatea Seceani a fost amendat cu 1000 de lei, dupa ce a fotografiat buletinul de vot, fapt interzis prin lege.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.