Cu tramvaiul turistic prin Timisoara. Societatea de Transport Public anunta o noua metoda de plata a biletelor

TIMISOARA. Incepand din acest sfarsit de saptamana, cei care vor sa se plimbe cu tramvaiul turistic pe traseul istoric din Timisoara isi vor putea cumpara bilete si cu ajutorul platii prin SMS. Reprezentantii STPT anunta ca serviciul va fi disponibil incepand cu data de 11 octombrie.

CITESTE SI: Bijuteriile pe patru roti, in parada pe strazile din Timisoara. Traseul pe care are loc defilarea masinilor de epoca

„Printr-un simplu mesaj trimis la numărul 7442, disponibil în reţelele de telefonie mobilă (mai puţin Telekom), cu textul „trama”(pentru achitarea contravalorii de 15 lei a biletului unui adult) şi „tramc” (pentru achitarea contravalorii de 5 lei a biletului unui copil cu vârsta peste 7 ani), puteţi să începeţi rapid şi modern, călătoria prin cartierele istorice ale Timişoarei”, transmit reprezentantii STPT.

Tramvaiul Turistic porneste in fiecare duminica, de la ora 12, din Piata Libertatii si face o plimbare altfel prin Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.