Animale sfasiate intr-o curte de niste caini periculosi dezlantuiti. Ce a patit proprietarul

Doi caini lasati liberi de proprietar au ucis in cateva minute mai multe animale intr-o gospodarie.

CITESTE SI: 46 de noi cazuri de COVID in Timisoara si in judet din doar 106 teste facute, in ultimele 24 de ore. A crescut rata de infectare 

S-a intamplat sambata dupa amiaza la Petrosani. Animalele, un pitbull si un metis, au intrat in curtea unui vecin al proprietarului, care este plecat din tara, si mai intai au ucis un caine, dupa care mai multe gaini.

Un alt barbat a vazut prapadul facut de animalele periculoase si a sunat la 112. La fata locului a ajuns un echipaj al jandarmilor, care au izolat cei doi caini, care erau periculosi si agresivi.

La scurt timp a fost gasit si proprietarul celor doua animale. Acesta a fost amendat cu 1000 de lei pentru ca si-a lasat cainii nesupravegheati, dar si pentru ca nu a putut dovedi ca pitbull-ul este inscris in Asociatia Chinologica Romana.

Proprietarul si-a luat cainii acasa, insa cel mai probabil va trebui sa se inteleaga si cu vecinul in urma pagubei facuta de animalele sale.

Foto: ph-online.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.