Masina rasturnata dupa un accident violent, oameni raniti. Foto

Accident grav luni dupa amiaza, in urma caruia o masina a ajuns cu rotile-n sus intr-un sant de pe marginea drumului.

CITESTE SI: Record de infectati cu COVID la Terapie Intensiva. Peste 1200 de noi cazuri si 30 de morti in Romania. Avem 22 de nou infectati in Timis 

Totul s-a intamplat in localitatea aradeana Sicula. Soferul unei masini a pierdut controlul volanului, s-a izbit puternic de un cap de pod, iar autoturismul s-a rasturnat in sant.

Martorii accidentului au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor si ambulantei, dar si politistii.

La fata locului salvatorii l-au gasit pe sofer si pe o femeie. Ambii erau constienti si au iesit singuri din masina rasturnata, scrie glsa.ro.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului si daca soferul consumase sau nu alcool inainte de a se urca la volan.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.