Sofer rupt de beat prins in ziua alegerilor, in apropiere de Timisoara

TIMISOARA. S-a gandit ca politistii vor fi si ei ocupati cu alegerile si nu vor iesi pe sosele, asa ca a baut bine, dupa care s-a urcat la volan.

CITESTE SI: Vom avea noi alegeri intr-o comuna din Timis. Egalitate de perfecta de voturi intre candidati 

Este isprava unui barbat in varsta de 51 de ani, care a fost tras pe dreapta de politisti la Tormac. Oamenii legii i-au cerut documentele si au simtit ca omul mirosea a alcool. Soferul a fost pus imediat sa sufle in aparatul etilotest si a rezultat o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Omul a fost dus imediat la spital pentru recoltarea probelor de sange si s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

In timpul raziilor din weekend politistii au dat 234 de amenzi, 125 dintre acestea fiind pentru soferii care au apasat prea tare pedala de acceleratie. Oamenii legii au lasat 34 de soferi pietoni pentru diferite perioade de timp si au retras si 2 certificate de inmatriculare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.