Buluc de lume la buletine in ziua alegerilor, in Timis. Video

TIMIS. Sute de oameni care vor sa voteze au stat la coada duminica sa isi schimbe actele de identitate.

CITESTE SI: Votarea suspendata intr-o localitate din Timis 

S-a intamplat in ziua alegerilor, la Lugoj. Inca de la primele ore, oamenii s-au asezat la rand fie sa isi ridice buletinele, fie sa depuna cereri pentru acte de identitate expirate sau pierdute, scrie lugojeanul.ro.

Distantarea fizica impusa pe perioada pandemie a fost insa respectata cu greu de cei care se aflau la coada, cu toate ca politistii aflati in zona au intervenit pentru a-i determina pe oameni sa nu mai stea inghesuiti. Cei care isi asteptau noile acte de identitate aveau insa mastile de protectie, chiar daca unii le purtau sub barba.

Legea le permite celor carora le-au expirat actele de identitate sau le-au pierdut, sa isi faca un nou buletin, daca serviciul pentru eliberarea documentelor este deschis.

Va reamintim, angajatii Directiei de Evidenta a persoanelor a lucreaza si la Timisoara in ziua alegerilor, intre orele 7 si 21.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Tradu te rog din țiganească,,buluc de lume” in limba română literara în care ar trebuii să scri