S-a dat alarma in ziua alegerilor. Vacuta salvata din canal de pomperi. Foto si video

Operatiune de salvare dificila a pompierilor in dimineata alegerilor, dupa ce au fost anuntati ca o vaca a cazut intr-un canal.

CITESTE SI: Accident grav aproape de Timisoara, langa Albina. Doua masini s-au izbit puternic, iar un om a ramas incarcerat

Totul s-a intamplat la periferia Petrosaniului. Oamenii care locuiesc in zona au auzit mugetul unei vaci si au mers sa vada ce s-a intamplat. Cand au vazut ca animalul picase intr-un canal sapat pe marginea drumului, au sunat la 112.

Salvatorii au ajuns rapid la fata locului. Unul dintre acestia a intrat in canalul ingust si adanc de aproximativ 3 metri si a legat animalul cu mai multe corzi, cu mare grija, astfel incat animalul sa nu fie ranit. Chingile au fost apoi legate de cupa unui excavator.

Utilajul a ridicat usor animalul, pe care l-a adus in siguranta la suprafata.

https://www.facebook.com/isuhunedoara/videos/733345167523980/

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Felicitări pompierilor! Au făcut o faptă de omenie, salvând un biet animal. Acesta n-ar fi căzut acolo dacă cine a săpat canalul l-ar fi acoperit. Corect ar fi ca respectivul să fie identificat și să plătească din buzunar operațiunile de salvare. Așa ar trebui procedat cu el și cu toți din vina cărora se întâmplă astfel de accidente. Dacă acolo cădea un copil?