Timisul, codas la prezenta la vot in Alegerile Locale 2020. Cati oameni au votat pana la ora 10.00?

TIMISOARA. Nici in judet si nici la Timisoara, oamenii nu s-au grabit sa mearga la vot, duminica. Potrivit statisticilor oficiale, pana la ora 10.00, doar putin peste 7% dintre cei cu drept de vot trecusera pe la sectiile de votare.

CITESTE SI: Localitatea din Timis unde au votat peste 50% dintre alegatori pana la ora 9.00 

CITESTE SI: Nicolae Robu, candidat PNL pentru Primaria Timisoara, la vot: Am votat pentru continuitate in dezvoltarea Timisoarei. Video 

CITESTE SI: Dominic Fritz, candidatul USR-Plus la Primaria Timisoara, la vot: Putem deschide un nou capitol in istoria Timisoarei. Video

CITESTE SI: Marius Craina, candidatul Pro Romania pentru Primaria Timisoara, la urne: Sunt convins ca binele va invinge intotdeauna 

Asta inseamna ca 45.416 timiseni au iesit din case de dimineata si au mers la sectiile de votare pana la ora 10.00.

In clasamentul national, Timisul se afla printre judetele cu cea mai scazuta prezenta la vot, pana la aceasta ora si se regaseste pe locul 26.

Este stiut insa faptul ca in Timis, oamenii obisnuiesc sa iasa la vot dupa ce paticipa la slujba de la biserica si iau pranzul in familie. Asa ca este de asteptat ca procentul celor care vor merge la urne sa creasca in cursul dupa-amiezii.

Startul in alegerile locale 2020 a fost dat duminica la ora 7.00, iar sectiile de votare sunt deschise pana la orele 21.00. Ne alegem primarii, consilierii locali si judeteni, dar si presedintele Consiliului Judetean Timis.

Ramaneti pe opiniatimisoarei.ro! Veti afla in timp real tot ce se intampla in Alegerile Locale 2020 in Timisoara si in judet, rezultate, precum si cele mai importante informatii de-a lungul intregii zile!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.