Scapa de obiceiurile gresite. NU abandona deseurile pe domeniul public sau in alte locuri neamenajate. Amenzile pe care le risca timisorenii

TIMISOARA. Timisorenii trebuie sa stie ca pe langa separarea corecta a deseurilor au si obligatia de a nu depozita deseurile in alte locuri decat la cele special prevazute pentru colectarea acestora.

In cazul in care acest lucru se va intampla, angajatii RETIM nu vor ridica aceste deseuri. Mai mult, in cazul in care deseurile sunt abandonate, cei responsabili risca sa fie amendati de autoritati. Sanctiunile sunt cuprinse intre 3000 si 6000 de lei, pentru persoane fizice, si intre 20.000 si 40.000 de lei pentru persoane juridice.

In cazul in care au in gospodarie deseuri voluminoase, vegetale sau provenite din constructii si demolari, RETIM le recomanda timisorenilor sa le duca la cele patru puncte de colectare din Timisoara, unde vor fi preluate gratuit de catre angajatii companiei.

Calea Torontalului, nr. 94
Calea Mosnitei, nr. 2-4
Str. Avram Imbroane, nr. 70
Calea Chisodei, Str. Mile Carpenisan, nr. 3

Informatii despre ce deseuri sunt preluate, care sunt limitele cantitative si conditiile de ambalare si predare gasiti la urmatorul link pe site-ul retim.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.