A gasit un portofel plin cu bani la Finante, in Timisoara. Ce a urmat

TIMISOARA. Momente de panica marti dimineata pentru un barbat, dupa ce a ramas fara bani si acte.

CITESTE SI: Peste 1.000 de noi imbolnaviri cu coronavirus si 45 de morti in Romania. Avem 37 de nou infectati cu COVID si 2 decese in Timis 

Omul a intrat marti dimineata in sediul Finantelor Publice sa isi rezolve o problema si, cand a ajuns la ghiseu, si-a dat seama ca nu mai are portmoneul. Imediat a inceput sa-l caute disperat, intrucat avea in el toate actele si suma de 700 de lei.

Spre norocul sau, barbatul pierduse portofelul chiar pe unul din holurile institutiei, iar cel care l-a gasit a fost un jandarm care era de serviciu in institutie.

El a fost cel care i-a si returnat barbatului bunurile, primind multumiri din partea acestuia.

Va reamintim, orice persoana care gaseste bunuri pe care nu le preda autoritatilor ar putea ajunge dupa gratii, de la o luna la trei luni, pentru insusirea acestora.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ar putea ajunge dupa gratii…
    Ar putea castiga marele premiu la cazinoul online, din prima…
    Ar putea sa fie ales politician, fiind om cinstit…
    Cam la fel de probabile, toate trei.