Cristian Mos, candidat USR PLUS la Consiliul Judetean: ‘Avem mare nevoie de o colaborare reala intre Consiliul Judetean si Primaria Municipiului Timisoara’ (P)

„Dacă nu ai o echipă eu cred că e foarte dificil (spre imposibil) să reușești să-ți atingi scopurile. Cine face totul singur? Cine POATE face totul singur? Nimeni…

Eu cred în echipe, eu mă ocup de echipe și cred că întreg Consiliul Județean Timiș trebuie să fie o echipă și că absolut toate instituțiile trebuie să lucreze ca o echipă.

Eu nu sunt aici ca să reprezint interesele mele, ci să reprezint interesele copiilor mei, copiilor tăi, ai noștri – ai tuturor. Adică sunt preocupat de viitorul nostru și de dezvoltarea noastră.

Avem mare nevoie de o colaborare REALĂ între Consiliul Județean și Primăria Municipiului Timișoara. Pe lângă faptul că domnii Dobra și Robu sunt foști colegi USL, războiul ăsta al lor pentru capital electoral nu ar avea loc dacă ar exista coerență la nivel instituțional. Nu s-ar putea întâmpla dacă Dominic Fritz ar fi la primărie și eu la Consiliul Județean.

Orice om se poate uita la noi și să se întrebe: «Ce garanții am eu că USR PLUS e diferit, că voi n-o să îi schimbați pe ai lor cu ai voștri? Și apoi vom avea aceeași problemă…»

Ce ne face pe noi diferiți?

Eu cred că deja am demonstrat că suntem altfel, că învățăm de la electorat, că avem niște principii de la care nu ne abatem. Adică eu cred că am demonstrat deja că suntem sinceri și coerenți.

Nu voi fi eu omul care are toate soluțiile. Eu voi fi omul care are o echipă și echipa este cea care are toate soluțiile. Oricine e muncitor și cu un pic de inițiativă este mai mult decât binevenit alături de noi.

Viitorul nu vine singur. Noi decidem astăzi cum vor trăi copiii noștri peste 10 sau 20 de ani.”

Cristian Moș este inginer și are o experiență de peste 14 ani ani în domeniul privat. Ultimii opt i-a petrecut într-o companie internațională, fiind liderul unei echipe care se ocupă cu proiectarea de aparatură medicală. El este președintele celei mai puternice și numeroase organizații USR din țară, devenită USR PLUS în ultimele luni, și candidatul partidului la președinția Consiliului Județean Timiș.

Comandat de USR, publicat de RIPENSIS MEDIA TRUST SRL, cod mandatar financiar 21200251

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.