Ungaria, numar record de infectii cu coronavirus, in 24 de ore

Daca in Romania raportarea a peste 1000 de infectari este aproape la ordinea zilei, Ungaria a raportat pentru prima data de la inceputul pandemiei depasirea acestui numar.

CITESTE SI: Creste rata de infectare cu COVID in Timisoara si in judet. Unde au aparut cele 57 de noi cazuri de coronavirus 

Duminica autoritatile au raportat 1070 de noi cazuri de coronavirus. Astfel, tara vecina a ajuns la 17.900 de contaminari in total, si 683 de morti, noteaza stirileprotv.ro.

De asemenea, potrivit datelor facute publice de autoritatile de la Budapesta, in prezent, 404 persoane sunt spitalizate si 32 dintre ele au nevoie de ventilatoare.

Va reamintim, Ungaria a impus noi restrictii de la inceputul lunii septembrie. Inca din prima zi a lunii, guvernul maghiar a decis sa inchida punctele de frontiera cu Romania pentru cei care au ca destinatie finala Ungaria. Tara vecina permite insa tranzitul pe teritoriul sau.

Maghiarii care se intorc din strainatate sunt de asemenea obligati sa intre in carantina, si pot iesi numai dupa doua teste negative de Covid-19.

Foto: hungarytoday.hu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.