Tragedie fara margini. Copilas de 1 an, mort in bratele bunicii, dupa un teribil accident

Nenorocire intr-o familie. Un copilas de numai un an a murit duminica dupa un grav accident.

CITESTE SI: Inca o scoala din Timisoara, in scenariul rosu, dupa aparitia unui focar de COVID. Elevii vor face cursuri online

Totul s-a intamplat in apropierea localitatii hunedorene Hasdau. Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului intr-o curba, a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de o alta masina care circula regulamentar din fata.

In urma impactului, un copil in varsta de un an, care se afla in bratele bunicii lui, pe scaunul din dreapta fata, a murit.

Soferii celor doua autoturisme au fost si ei raniti.

Un barbat in varsta 47 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism din directia Lunca Cernii spre Hunedoara, pe DJ687, in satul Hasdau, nu adaptat viteza intr-o curba la dreapta, a patruns pe contrasens si a tamponat frontal autoturismul condus din sens opus de un barbat in varsta de 27 de ani, din comuna Toplita. In urma accidentului, a rezultat decesul unui minor in varsta de un an, care se afla in bratele bunicii sale, de 44 de ani, pe scaunul din dreapta fata, si ranirea usoara a unei femei de 45 de ani, din Hunedoara, pasagera in autoturismul care a produs evenimentul rutier. In cauza a fost intocmit dosar penal„, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

Foto: arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. „In urma impactului, un copil in varsta de un an, care se afla in bratele bunicii lui, pe scaunul din dreapta fata, a murit.” – noi suntem tara celor mai multi piloti de curse din lume, care stiu mai bine cum e cu siguranta auto si nu cheltuie banii pe prostii, cum ar fi scaunele auto pentru copii

  2. Dumnezeu sa-i ierte! Din pacate, sunt foarte multi inconstienti pe sosele, care isi lasa copii sa doarma pe bancheta din spate, sa stea in picioare intre scaune, nu ii leaga cu centura, ba mai mult, ca in cazul de fata, sa transporte copii mici, pe bancheta din fata.

  3. Sarmanul micut. Dumnezeu sa-l ierte.

    Toata lumea critica ca oamenii sunt inconstienti. Chiar si eu am criticat de cateva ori. Pana mi-am dat seama. Oamenii nu sunt ei inconstienti de ceea ce fac, ci pur si simplu nu stiu. Pentru ca nu au fost invatati.
    Ministerul de Transporturi sau care o fii responsabil pentru circulatia rutiera, ar trebui sa-si puna serios problema legata de cum circula oamenii, si sa faca niste cursuri gratuite „Cum se circula in siguranta”. Asta lipseste complet, sa ma insel? Oamenii trebuie invatati ce e bine si ce nu e bine sa faca. Poate pentru unii este de la sine inteles, ca nu au ce cauta copiii mici pana la un an in fata, dar asta nu inseamna ca toata lumea stie. Nu sunt toti la fel de destepti. Trebuie indrumati.
    Asta este parerea mea.

    • Sunt partial de acord cu tine legat de lipsa unor cursuri pentru prosti, dar nu sunt de acord cu pasarea vinii pe altcineva!!! Soferul a facut o scoala de soferi, stie aceste reguli elementare. Plus ca, sa nu zic ca e la mintea oricarui prost ca atunci cand se lovesc 3 tone intre ele, nu e bine! Problema e ca romanii sunt niste ignoranti, romanii le stiu pe toate, ei stiu ce-i mai bine pentru toti. Sunt atat de arongati incat nu pot sa-si dea seama ca sunt prosti si din cauza asta nu se pot adapta la viata din jurul lor. E foarte simplu. Iti garantez ca le faci cursuri de soferi si ori nu va merge nimeni de aroganti ce sunt ori vor ameninta politicienii ca nu-i mai voteaza ca “asta ne lipseste noua, cursuri de educare rutiera? ne lipsesc autostrazi sa putem merge cu 180km/h”. Ca si concluzie, da-ti-va nasul jos din copac si asumati-va raspunderea pentru fapte, nu e de vina statul pentru orice.. pana si tu esti un arogant cand afirmi ca ai gasit tu raspunsul la probleme! Si cand colo, e un raspuns gresit, prost.

      • @Andrei, daca comentariul meu pare arogant, atunci imi cer scuze, nu asta a fost intentia mea.
        Si a fost doar o parere, nicidecum solutie.
        Inseamna ca nu ai citit pana la capat ce am scris.
        O zi buna sa ai.

  4. @ricco
    Nu sunt de acord cu tine din 2 simple motive:
    1. Scoala de soferi a facut-o, deci are carnet.
    2. Scrie clar in cartea masinii cum se transporta copii.
    Nu e vina nimeni altcineva decat soferul ca e ignorant fata de ce este corect.
    Poti zice ca bunica daca nu are carnet nu ar fii stiut, dar nici ea nu este absolvita de vina, de cate ori te uiti pe strada la cate o masina vezi daca se tine copilul in brate pe bancheta din fata sau spat… si tot asa.
    Acum ar fii normal ca si soferul si bunica din acea masina sa faca puscarie pentru ucidere din culpa. Nu doar soferul care a produs accidentul.
    Asa e la noi toti zic a ce daca asa e legea noi facem cum vrem…
    Pacat de micut, nu are nici o vina ca adultii sunt incosntienti.

    • @fotbal1 atunci pedepsele trebuie sa fie mai drastice din moment ce soferii au cunostiinta de pericol. La examenul de condus se pun intrebari de genul asta, privind siguranta pasagerilor?
      Eu am facut carnetul in ’91 si astfel de intrebari, cel putin in acele vremuri nu existau.

      • Aualeuuuuu. Sper sa nu ma intalnesc, vreodata, cu tine prin trafic.

        • @Andreea, stai linistita, de atunci am mai evoluat si eu.