Program special la buletine, de alegeri, la Timisoara. Ce trebuie sa faci daca vrei sa iti schimbi actul de identitate

TIMISOARA. Cei care vor sa isi schimbe buletinele la Timisoara o pot face chiar si in ziua votului. Conditiile in care se poate face acest lucru sunt insa adaptate vremurilor.

CITESTE SI: Cele 2 minute in care afli daca iti poti trimite copilul la scoala fara riscuri. Chestionarul online al medicului Virgil Musta de la Timisoara 

Astfel, angajatii Directiei de Evidenta a persoanelor vor lucra dupa un program schimbat in weekend-ul votului. Sambata primirea cererilor si eliberarea buletinelor se va face intre orele 8 si 16, iar duminica intre orele 7 si 21.

Preluarea cererilor pentru eliberarea actelor de identitate/stabilirea resedintei se va face numai pe baza de programare telefonica la numarul 0747777666.

Pentru respectarea masurilor de distantare sociala accesul in institutie va fi permis:
– pentru cel mult 2 persoane in fiecare ghiseu
– cu cel mult de 10 minute inainte de ora programarii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Program special? Sa faceti „program special ” sa nu așteptam 4-5 săptămâni la o programare pentru un rahat de buletin. La fel la RAR!. In Trimis astepti cate 4-5 săptămâni. La Arad 1 saptamana si surpriza, la Restia 1-2 zile. Noi suntem „buricul pamantului”, miezul din „dodoasca”. Astora chiar nu e rusine? La ăștia nu face nimeni curatenie si le da un pic de picioare in fund sa ia viteza? Acum tin de Primărie, dar pe primar il doare la bască! Nu aveti personal, angajati personal. Nu aveti spatiu, inchiriat spatiu! Ca de consilieri personali, directori de directiii in Primărie nu ducem lipsa, aia sunt chiar „necesari”. Cei care lucreaza pentru „pulime” nu au importantă, „pulimea” e buna doar sa voteze.