A speriat etilotestul. Sofer rupt de beat si fara permis prins de politisti in Timis

TIMISOARA. A chefuit bine, dupa care s-a urcat la volan si a plecat la plimbare cu masina, dar a fost tras pe dreapta de politisti inainte sa produca o tragedie.

CITESTE SI: Accident grav in Timis. 4 oameni, intre care 3 copii, raniti. Foto 

S-a intamplat sambata la Jimbolia, unde politistii l-au tras pe dreapta pe un barbat pentru un simplu control in trafic. In momentul in care au simtit miros de alcool, oamenii legii l-au pus pe individ sa sufle si in aparatul etilotest. A rezultat o alcoolemie de 1.60 mg/l alcool pur in aerul expirat.

La o verificare mai amanuntita, politistii au mai aflat si ca omul nu detinea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, iar masina nu era inmatriculata si numerele pe care le avea erau false.

Barbatul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange si s-a ale cu dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, conducere fara permis si conducerea unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals.

In timpul actiunilor de la finalul saptamanii trecute politistii au dat si 276 de amenzi, dintre care 41 pentru depasirea limitelor de viteza. Oamenii legii au lasat 38 de soferi fara permis si au retras si 15 certificate de inmatriculare.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.