Poveste de dragoste sfarsita-n sange la Timisoara. Barbat atacat si injunghiat de iubita

Scene teribile in prima zi de scoala intr-un bloc din Timisoara. Un tanar a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat de iubita lui.

CITESTE SI: Preotul militar al Garnizoanei Timisoara, infectat cu COVID, e in stare grava. Pacienti vindecati de coronavirus, rugati sa doneze plasma 

Totul s-a intamplat luni dimineata in apartamentul in care locuia barbatul, aflat intr-un bloc de pe strada Timis, in zona Circumvalatiunii. Tanarul in varsta de 37 de ani a inceput sa se certe cu iubita sa, cu 3 ani mai in varsta, care era bauta. Aceasta a pus mana pe un cutit si l-a injunghiat in gat si in abdomen.

Vecinii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si politiei. Barbatul a fost preluat de medici si transportat la spital, iar femeia a fost dusa la audieri la Sectia 4 Politie.

Politistii Sectiei 4 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca într-un imobil de pe strada Timis din Timisoara, un barbat de 37 de ani a fost injunghiat in zona gatului si in zona abdomenului de catre o femeie de 41 de ani. Politistii ajunsi la fata locului efectueaza verificari sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, sub aspectul savârsirii infractiunii de lovire sau alte violente pentru a stabili cauzele si împrejurarile comiterii faptei„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.