Accident teribil. Barbat prabusit sub rotile unui tramvai. Foto

Interventie contra cronometru a pompierilor dupa ce un barbat a ajuns duminica dimineata sub rotile unui tramvai.

CITESTE SI: Poveste cu final fericit. Copilul disparut in drum spre un magazin din Lugoj a fost gasit de politisti. Ce le-a spus oamenilor legii 

Accidentul a avut loc pe bulevardul Revolutiei, in plin centrul Aradului. Un barbat a vrut sa coboare din tramvai, insa a facut acest lucru dupa ce acesta s-a pus in miscare. Omul s-a dezechilibrat si a cazut intre vagoane, sub rotile mijlocului de transport.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns pompieri si medici.

Barbatul in varsta de 50 de ani a fost scos in viata de sub tramvai, insa e grav ranit.

Barbatul, de aproximativ 50 de ani, a coborat din tramvai, dupa ce tramvaiul a pornit s-a dezechilibrat si a cazut intre cele doua vagoane. A fost scos de catre salavatorii echipajului de descarcerare si predat echipajului SMURD. Este in viata, stabil, prezinta multiple traumatisme”, a declarat George Plesca, purtator de cuvant al ISU Arad, pentru newsar.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.