Sectiile de votare din Timisoara pentru alegerile locale din 27 septembrie. Tu stii unde esti arondat? Vezi lista

TIMISOARA. Primaria Timisoara a stabilit sectiile de votare pentru alegerile locale 2020. Scrutinul este programat in 27 septembrie.

CITESTE SI: Prima scoala ce se construieste in ultimii 30 de ani la Timisoara creste ca Fat Frumos. S-a turnat deja placa si s-a gasit o solutie pentru punerea in valoare a descoperirilor arheologice din zona. Foto

Fiecare sectie de votare din Timisoara, din cele 207 ce vor fi infiintate, a fost delimitata si numerotata corespunzator, conform legii.

Alegatorii din Timisoara pot verifica sectia de votare unde isi vor exprima optiunea la alegerile pentru primarul Timisoarei, presedintele Consiliului Judetean Timis, respectiv Consiliul Local Timisoara si Consiliul Judetean Timis AICI.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.