Vor din nou gloria Cupei Romaniei. SCM Poli Timisoara la al treilea turneu Final 4 consecutiv

TIMISOARA. Dupa o pauza parca nesfarsita, sportul care a facut celebra Romania in toata lumea, handbalul, primeste in sfarsit unda verde. Debutul va fi intens pentru handbalistii de la Poli, care in 5 zile vor disputa 6 partide.

CITESTE SI: Accident teribil in Timis, 2 morti. O masina s-a dat peste cap de mai multe ori. Foto

Primele doua, sambata si duminica vor conta pentru Cupa Romaniei, apoi vor urma trei partide din campionat, cu Turda, Vaslui si Buzau. Pentru banateni este a treia prezenta la rand in Turneul Final al Cupei unde detine si trofeul.

Mi se pare o proba de efort, respectiv de rezistenta fizica si psihica foarte foarte mare. Nu cred ca in ultimii ani, formatiile au mai fost supuse la un astfel de maraton. E ingrijorator ca echipele vin dupa o pauza atat de lunga. Nu stiu cum vor reactiona baietii si nu stiu cine poate garanta ca jucatorii nu se vor accidenta pe fond de oboseala. E o preocupare foarte mare a noastra, dar speram ca vom putea gestiona situatia”, a spus antrenorul polist Vlad Caba inaintea plecarii spre Sfantu Gheorghe.

Din pacate, problemele birocratice din Romania, dar si din cauza Federatiei Romane de Handbal, cei doi jucatori sarbi ai echipei, Milenkovic si Slavuljica nu au primit inca dreptul de a evolua in campionat. La absentele lor se adauga si problemele medicale ale lui Marius Sadoveac, golgheterul echipei fiind indisponibil pentru meciurile din Cupa.

E un turneu diferit, date fiind conditiile actuale. E al treilea turneu final la rand si se pare ca ne place sa jucam semifinale si finale de Cupa Romaniei. Adversarii nostri de la Constanta s-au intarit, au deja si cateva meciuri oficiale, deci au un mic avantaj dar si noi speram sa ne ridicam la un nivel destul de bun, pentru noi ar fi extraordinar sa jucam a treia finala de Cupa la rand”, a spus si capitanul echipei, Cristi Fenici.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.