Trasee modificate pentru mai multe mijloace de transport in comun din Timisoara. Incepe Turul Romaniei

TIMISOARA. Vor fi deviate traseele mai multor mijloace de transport din Timisoara, marti, in 8 septembrie, pentru ca aici va avea loc startul in competitia de ciclism Turul Romaniei.

CITESTE SI: Focar nou de COVID la o farmacie din Timisoara. S-a reaprins unul la o fabrica de incaltaminte din Buzias. Avem 11 focare active de coronavirus in judet 

Astfel, intre orel 16 si 20.30, vor avea loc urmatoarele modificari:

– între Complexul Studențesc și stația Toma Grozăvescu (Poșta Mare), troleibuzele de pe linia 16 vor circula pe traseul: Pasajul Michelangelo – strada Michelangelo – bulevardul I.C. Brătianu – strada Traian Grozăvescu (vor circula pe traseul liniei 15 troleibuz);
– autobuzele de pe linia Expres 3 vor circula, la retur, între Gara de Nord și Complexul Studentesc, pe următorul traseu: Gara de Nord – bulevardul Republicii – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul Mihai Viteazul – bulevardul Victor Babeș – strada Cluj. Între Complexul Studentesc si Gara de Nord, traseul va fi următorul: aleea F.C.Ripensia – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babeș – bulevardul Mihai Viteazul – Piața Bălcescu – strada Ciprian Porumbescu – bulevardul Constantin Brâncoveanu – bulevardul General Ion Dragalina – Gara de Nord.
– autobuzele de pe linia Expres 7 vor întoarce la Catedrala Mitropolitană (capăt de linie 33).
– autobuzele de pe linia Expres 8 vor avea următorul traseu (dus/întors): strada Iepurelui – strada Ștefan cel Mare – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babeș – bulevardul Mihai Viteazul – Piața Bălcescu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.