Check Art Festival, miscare in aer liber si teatru de papusi, la Iulius Town Timisoara

TIMISOARA. Primul weekend din această toamnă abundă în evenimente încântătoare la Iulius Town. Artă, sport, teatru de păpuși, târg de produse naturale și handmade și evenimente tematice la terase sunt propunerile pentru ca timpul tău liber să fie o experiență deosebită. Așa că i-ai cu tine pe cei dragi, buna dispoziție și vino să creezi amintiri frumoase!

 Sâmbătă, începând cu ora 14.30Check Art Festival va da culoare parcului din Iulius Town. Aici iubitorii de artă și nu numai vor avea parte de reprezentații susținute de mimi, bufoni regali, statui vivante și tineri pe picioroange. Mai mult, se vor bucura și de un spectacol de jonglerii cu focmuzică live și dans. În schimb, cei mici pot participa la ateliere de creație și  pictură.

Și pentru că esența sănătății și a vieții este mișcarea de orice tip, World Class îi invită pe timișoreni, duminică, de la ora 9.30, la o sesiune de sport în aer liber. Tot duminică, de la ora 11.00, trei dorințe ale celor mici pot fi îndeplinite la spectacolul de teatru de păpuși „Peștișorul de Aur”. Povestea spusă de marionete este un proiect Magic Oz și va fi organizat în Family Plaza din Iulius Gardens.

De asemenea, de vineri până duminică, la etajul Iulius Mall are loc și Târgul de Produse Naturale și Handmade, de unde timișorenii își pot achiziționa miere, creme, uleiuri, ceaiuri și tincturi din plante, produse de îngrijire corporală, cosmetice sau chiar obiecte decorative. Tot aici, se găsesc și suplimente care oferă beneficiile naturii, dar și dulciuri de casă, cu gust autentic.

Și terasele din Iulius Town au pregătit mâncare gustoasă, evenimente diversificate și o atmosferă plăcută, astfel încât serile petrecute în oraș alături de prieteni să fie cu totul deosebite.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.