Accident mortal. Biciclist prabusit sub rotile unui autobuz. Foto

Tragedie, marti seara, dupa lasarea intunericului, pe o sosea din vestul tarii.

CITESTE SI: Un politist in timpul liber a prins un hot, in centru, la Timisoara

Un accident a avut loc in judetul Arad, intre localitatile Semlac si Seitin. Un biciclist circula in aceeasi directie cu un autobuz, cand, la un moment dat, s-a dezechilibrat si a intrat direct sub rotile masinii de transport.

Soferul a franat brusc, insa din pacate biciclistul fusese deja zdrobit de rotile autobuzului.

La fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulantei si politiei.

Traficul auto in zona a fost blocat, iar politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea.
La locul tragediei a fost gasita o vesta reflectorizanta, insa se pare ca biciclistul nu era echipat cu ea in momentul accidentului.

In jurul orei 20,00, un barbat de 45 de ani, din Șeitin, in timp ce conducea un autobuz pe DJ 709 D, dinspre Semlac inspre Șeitin, la kilometrul 13+46m a surprins și accidentat un barbat de 64 de ani, din Șeitin, care se deplasa pe bicicleta, in aceeași directie de mers. in urma evenimentului rutier a rezultat decesul biciclistului. Conducatorul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. in cauza se continua cercetarile sub aspectul savârșirii infractiunii de ucidere din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Tragic pentru familie. Dar încă un semn de alarma pentru,, Prostii din Guvern,, Dece? Fac legile în asa fel încât la un cetățean de rand sa nui pese ca e lege,, adică eu sa respect și pe el îl doare în p….,, adevărat as e romanul.
    În Germania nu ai ce cauta pe bicigleta fără sa fii echipat corespunzător.,, casca, Vesta reflectorizanta, far și stop pe bicigleta,,. Sincer amenzile pleacă de la 100€. Dar nu banu contează viata ta și liniștea întregi familii.