Fara celebra cursa a ratustelor, Festivalul Bega Bulevard isi deschide portile la Timisoara si in pandemie. Vor fi 3 zile de distractie

TIMISOARA. Daca majoritatea evenimentelor programate in acest an au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus la Timisoara, cele de toamna se vor desfasura totusi.

CITESTE SI: La Timisoara si in judet, scoala incepe in sistem hibrid, iar cursurile vor porni la ore diferite, pentru a nu se aglomera intrarile in cladiri la controlul epidemiologic 

Inainte ca elevii sa se intoarca la scoala, la Timisoara, intre 11 si 13 septembrie, are loc o noua editie a Bega Bulevard, una in cadrul careia se vor respecta regulile sanitare. Pe timpul celor trei zile de festival vor fi organizate activitati culturale si de divertisment in Parcul Alpinet, locul traditional de desfasurare a festivalului, aflat intre Podul Mihai Viteazu si Podul de la Maria, pe malul Canalului Bega.

Va lipsi insa unul dintre cele mai importante momente: celebra Cursa a Ratustelor pe Bega.

In acest an timisorenii se vor bucura de recitaluri sustinute de Mihail, The Diffrent Class, AD Libitum Voice, Happy Flow, IST, ALLOVER, Zoli Vee, The Skywalkers, Peregrinii,Tango Simpfonic. Nu vor lipsi nici demonstratiile cu foc realizate de Amaris Agni si Deep6Project.

Bega Bulevard nu este singurul eveniment ce va fi organizat in aceasta luna la Timisoara. In 19 septembrie este programata Seara Chitarelor, iar o zi mai tarziu va avea loc Festivalul Minoritatilor Etnice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Vă arde de distracție când ne mor fratii și părinții !? Mergeți la infecțioase și zugrăviti un perete daca aveți timp de distracții! Va trece cheful când vedeți ce e acolo.

  2. Furtul trebuie sa mearga mai departe. Ei de unde vreti sa mai sifoneze?