Inca o tara din Europa a inclus Romania in zona rosie. Sunt obligatorii testul de coronavirus si izolarea

Belgia a incadrat teritoriul Romaniei in zona rosie, transmite Ministerul Afacerilor Externe (MAE), astfel ca persoanele care ajung in Regatul Belgiei din orice zona a tarii noastre sunt obligate sa intre in autoizolare si sa faca un test PCR pentru depistarea infectiei cu noul coronavirus.

CITESTE SI: Peste 1.200 de noi cazuri de coronavirus si 54 de decese intr-o singura zi in Romania. A crescut numarul nou infectatilor si in Timis 

„In continuarea informatiilor referitoare la conditiile de intrare pe teritoriul Regatului Belgiei, Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile belgiene au revizuit conditiile de acces pentru persoanele care se deplaseaza in acest stat din Romania. Conform noilor masuri, incepand cu data de 26 august a.c., intreg teritoriul Romaniei a fost incadrat in zona rosie. Astfel, toate persoanele care sosesc in Regatul Belgiei din orice regiune a Romaniei trebuie sa intre in autoizolare si sa efectueze un test molecular PCR pentru depistarea infectiei cu COVID-19, dupa sosirea in aceasta tara”, a transmis, miercuri seara, MAE.

De altfel, toate persoanele care sosesc in Regatul Belgiei din regiunile incluse in zona rosie trebuie sa intre in autoizolare si sa efectueze un test molecular PCR pentru depistarea infectiei cu COVID-19. Testul este efectuat de autoritatile belgiene, la sosirea in aceasta tara. Calatorii sunt rugati sa contacteze medicul curant, respectiv un medic de familie, care dispune ulterior testarea.

Citeste mai mult AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.