Atentie, soferi! Se inchide traficul intre Brancoveanu si Piata Balcescu, la Timisoara

TIMISOARA. Se fac lucrari de asfaltare pe strada Ciprian Porumbescu din Timisoara, iar in prezent traficul se desfasoara cu dificultate. Astfel, pentru a finaliza lucrarile cat mai repede, autoritatile locale au luat decizia de na inchide traficul rutier, timp de mai multe zile.

CITESTE SI: Video cu momentul atacului. Hotii dau iama in trotinetele STPT-ului, la Timisoara 

Inchiderea circulatiei este programata in perioada 24-28 august, intre orele 7 si 21, pe un tronson al strazii Ciprian Porumbescu, de la Bulevardul C. Brancoveanu pana la Piata Balcescu.

In toata aceasta perioada, si traseul mijloacelor de transport in comun care circula in zona va fi deviat.

CITESTE SI: Un autobuz de pe o linie expres isi schimba traseul la Timisoara 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. De ce nu se inchide intre 21.00 si 07.00.? Becuri sunt destule, se vede relativ bine si noaptea. Sau nu vad cetatenii lucrarile „in forta”? Ce este intre ghilimele nu imi apartine. Sunt cuvintele unui actual candidat la Primarie, daca nu ar fi ales nu cred ca ar fi o mare paguba, chiar dimpotriva.