Mijloace de transport cu trasee schimbate la Timisoara pana la Craciun

TIMISOARA. Lucrarile de modernizare care vor incepe pe bulevardul Sudului duc la modificari si in transportul in comun din Timisoara.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Se inchide traficul pe bulevardul Sudului din Timisoara 

Astfel, incepand de marti, odata cu inchiderea traficului pe bulevardul Sudului, firobuzul 16 si Expresul 2 vor circula pe rute usor modificate.

Linia 16 va urma traseul normal de la capatul de linie, strada Traian Grozavescu (Posta Mare), pana la Spitalul Judetean, iar la intersectia bulevardului Dr. Iosif Bulbuca cu bulevardul Sudului va intoarce la semafoare si va folosi drept statie de capat, statia înfiintata temporar “Bulevardul Sudului”, pe bulevardul Dr. Iosif Bulbuca, vis-à-vis de Hotel Lido. Returul va fi pe traseul normal. Vor fi suspendate statiile de pe bulevardul Sudului.

Expres 2 va urma atat pe tur, cat si pe retur traseul normal de la capatul de linie, strada Sfintii Apostoli Petru si Pavel pana la Spitalul Judetean, continuand pe bulevardul Dr. Iosif Bulbuca, in paralel cu linia de tramvai, pana la Piata Gh. Domasneanu (A.E.M.). Apoi, va intra pe traseul normal pana la capatul de linie, la statia Continental.

Pe traseul deviat, se vor folosi urmatoarele statii: “Bulevardul Sudului”, în fata la Hotel Lido, pe sensul de deplasare spre A.E.M., statia “A.E.M.”, în fata la supermarketul Lidl, la intrare pe bulevardul Dr. Iosif Bulbuca, dupa sensul giratoriu, statia “Bulevardul Sudului”, pe bulevardul Dr. Iosif Bulbuca, vis-à-vis de Hotel Lido, sensul spre Spitalul Judetean. Vor fi suspendate statiile de pe bulevardul Sudului si de pe strada Venus.

Va reamintim, pe bulevardul Sudului traficul va fi inchis in fiecare zi intre orele 9.00 si 17.00, pana la Craciun.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.