Soferi bauti prinsi in trafic de politisti in Timis. Unul s-a ‘infipt’ cu masina intr-o poarta

TIMIS. S-au distrat in timpul zilei si au crezut ca seara nu o sa le dea nimeni atentie daca se urca la volan. Doi soferi au fost prinsi duminica seara cu prea multe grade la bord in doua localitati din Timis.

CITESTE SI: A fost actualizata lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Toti cei care vin din Spania intra in carantina de COVID 

Primul dintre ei a fost capturat la Becicherecu Mic, in jurul orei 23. Barbatul in varsta de 31 de ani ar fi putut sa scape, daca nu s-ar fi oprit cu masina in poarta unei gospodarii. Proprietarii au chemat politia, si cum omul duhnea a alcool, oamenii legii l-au pus sa sufle in aparatul etilotest. A rezultat o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Al doilea sofer a fost prins la aproximativ aceeasi ora, insa la Gataia. Politistii i-au facut semn sa traga pe dreapta unui barbat in varsta de 41 de ani. Oamenii legii l-au pus sa sufle in aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ambii soferi au fost dusi la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei si s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenta alcoolului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.