Atac in plina strada la Timisoara. Momentul in care o femeie este talharita. Video

TIMISOARA. Atac ziua in amiaza mare pe un bulevard din Timisoara.

CITESTE SI: E oficial. Se ridica carantina de Covid la Faget. Regulile ce trebuie respectate inca o luna, decise de Comitetul pentru Situatii de Urgenta la Timisoara

O femeie a fost talharita pe bulevardul 16 Decembrie de un tanar care i-a smuls lantisorul pe care il purta la gat.

Femeia in varsta de 80 de ani mergea pe strada vineri dupa-amiaza impreuna cu o prietena si tragea dupa ea un carucior de cumparaturi. Cele doua se aflau in dreptul unei parcari, cand tanarul de 34 de ani s-a apropiat brusc, s-a repezit la ea si i-a smuls lantisorul.

Batrana a incercat sa ii tina piept, insa nu a reusit. Individul a rupt-o la fuga si a disparut. Momentul talhariei a fost surprins de o camera de supraveghere din zona, astfel ca la scurt timp dupa atac, politistii au reusit sa-l identifice si sa il prinda pe agresor.

Barbatul a fost retinut si dus in Arestul Politiei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. „Momentul talhariei a fost surprins de o camera de supraveghere din zona, astfel ca la scurt timp dupa atac, politistii au reusit sa-l identifice” cum? individul avea sapca in cap, masca pe fata si ochelari de soare nici nu mai zic de calitatea filmarii, politia il stia dupa sapca?

    • nu trebuie stiute toate amanuntele de tat prostu’…

      • Corect. Bine ca l-au prins, in rest, amanuntele de genul asta nu sunt importante.

    • Majoritatea magazinelor, bancilor etc. au camere de supraveghere. Iei filmarile de pe camerele din zona unde s-a intamplat si il ai pe jeg probabil inainte sa isi puna masca sau dupa ce si-a dat-o jos. Foloseste-ti creierul.

  2. Bravo politiei !

    • Bravo celor ce au montat camerele de luat vederi si ca functionau.Politia sa patruleze nu sa primeasca la birou vesti.E De BINE.Cei ce dau drumu puscariasilor curcula cu girofaruri si elicoptere iar pensionare sarace sunt „jefuire”Pe cei cu pensii nesimtite nu-i vezi pe strada tîrîind un caruț ca-i „sub demnitatea lor” nu-i asa ?

  3. Deci când poliția română vrea ceva…chiar reușește. Old school….Din păcate nu vrea prea des….Și cum spunea cineva, nu e musai să știm noi toate detaliile. oricum felicitări pt promptitudine iar căcănarul cu șapcă înfundă pușcăria acum pt că a fost cretin. hell yeah!

  4. @ghita

    E simplu.
    Politia extinde cercul , urmarind imaginile surprinse de alte camere din intersectii , proprietati private , banci , farmacii , benzinarii, magazine , etc .
    la un moment dat isi va da jos sapca sau ochelarii , va urca intr-o masina , va intra intr-un bloc sau magazin sau se va intalni cu cineva , care poate da informatii .
    Daca intra intr-o locatie cu camere in interior imaginea va fi clara , iar politia , cu ajutorul unui program de recunoastere faciala , va compara imaginea cu baza de date de la SPCLEP , unde fiecare individ care are C.I. are si o poza .
    Poate fi identificat intr- o zi lejer .

  5. Propun o mărire de salar politiei. Mare scofala au prins un tâlhar respectând fisa postului. Domnilor asta cu meritele deosebite ale politiei, ale doctorilor, ale profesorilor trebuie discutate analizând eficienta acestora. Toate aceste sisteme sunt căptușite clientelar lucru dovedit în efectul de regres al societății. Cei care sunt motorul economic al societatii trebuie sa muncească în privat pe salarii mici pentru achitarea împrumuturilor luate de alesi cu scopul întreținerii unui aparat bugetar pompos dovedit ineficient de multe ori.

    • Dimpotriva. Regresul societatii numit pompos ,,progres,, este sursa slabei calitati umane din toate domeniile. Distrugerea sistematica a adevaratelor valori,si inversarea scarii valorilor realizate cu brio de mass media ,au dus la rezultatele astea.

  6. In ultima vreme orasul este invadat de multi indivizi (din gara pana in centru) care umbla teleleu, fara ca politia locala sau centrala sa ii intrebe cu ce se ocupa.

  7. biciclisti âs devina! trebuiau sa se dea jos de pe bicicleta si so ajute pe doamna nu sa mearga calare si sa treaca pe langa ia. politia sa amendeze biciclisti nesaritori!

  8. Individul , un tâmpit cum sunt mulți prin orașele României.

  9. Ati facut curatenie??? Deci mai sunt si Timisoreni in redactie :)))