La Ripensia nu sunt probleme cu coronavirusul. Echipa din Timisoara joaca sambata al patrulea joc amical

TIMISOARA. Liniste la Ripi din punct de vedere al coronavirusului. Divizionara secunda a efectuat in aceasta vara si un cantonament, la Buzias, si a facut doua runde de testari.

CITESTE SI: E oficial. Se ridica carantina de Covid la Faget. Regulile ce trebuie respectate inca o luna, decise de Comitetul pentru Situatii de Urgenta la Timisoara 

35 de persoane din cadrul echipei Ripensia UVT au fost testate in vederea depistarii unor eventuale cazuri de infectare cu noul coronavirus. Si aceasta a doua testare a adus doar rezultate negative, astfel ca activitatea de la club si formatie continua fara probleme.

Urmatorul meci amical va avea loc sambata, 8 august, de la ora 11:00, pe arena ”Electrica”, adversara fiind colega de esalon CSM Resita, pregatita de fostul tehnician al Ripensiei, Alexandru Pelici.

Accesul publicului la acest joc nu este permis, avand in vedere conditiile epidemiologice si protocolul medical impus de autoritati. Jocul va fi transmis insa live pe pagina echipei banatene de facebook.

Pana acum, Ripi a inregistrat un egal, o victorie si o infrangere cu echipe din Liga 2, 3 si Divizia D Timis.

CSM Resita vine la Timisoara dupa o victorie cu 4-0 in amicalul cu echipa de Liga a III-a, Progresul Ezeris, prima pentru formatia din Valea Domanului in testele din aceasta vara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.